-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kreftaksjonen 2013Akkurat nå går så si all av min tid til forberedelse av kreftaksjonen 2013!
Russen ved Malvik vgs skal gå i Malvik tirsdag 12. mars, og jeg har virkelig tatt meg vann over hodet..
Er utrolig mye som skal arrangeres, men med god hjelp blir det nok bra!

Bildene er fra kreftforeningen.no

 

Gjør en forskjell å gi en gave !

KLIKK HER ♥

Mammablogg Awards 2012Stem på mitt fantastiske søskenbarn Stine HER 

og

besøk bloggen hennes HER

Lykke til ♥ 

The Vampire Diaries

Elena Gilbert  //  we♥it

Familie tid

Tiden flyr avgårde og jeg for som vanlig blogget lite. Har en del bilder jeg gjerne skulle delt med dere, men kameraet mitt ligger trygt hjemme og jeg er akkurat nå på Hitra. Skulle ønkse jeg hadde mer blogglyst og mer motivasjon, da bloggingen er noe jeg liker å drive med.. Aner skjeldent hva jeg skal skrive om, og hvis jeg først kommer på noe er jeg redde for hva folk kommer til å tenke om det jeg skriver. Lurer på om jeg egnetlig bare skal begynne å skrive endel, så får jeg heller se om det blir noen positiv respons på det. Det kan føre til lange og kjedelige innlegg, med få bilder, men det er noe galt med linsen til kameraet mitt, så jeg må få fikset det.. 

Akkurat nå er jeg på Hitra med store deler av familen og koser meg!

Vi snakkes :-)

Når du ikke vet hvor du skal gjøre av deg ?

"Når du helst ikke vil være sammen med noen som helst, men kun helt alene. Når du heller ligger hjemme i sengen din en hel dag i stede for å være med venner og finne på morsomme ting. Når alle mulige tanker suser gjennom hodet og du ikke klarer å sortere noen som helst. Når du ser frem til ting og gleder deg, men alle bekymringene ødelegger det og du begynner å grue deg i stedet. Når du ikke vil være der du er. Du vil reise bort, men aner ikke hvor. Bare bort. Langt bort fra alt som har med hverdagen og det normale livet å gjøre.
Helst alene. Helt alene.
Du føler deg dødssliten hele tiden, men vet du ikke er dødssyk. Det eneste du vil er å sove bort alle dagene, og vet du ville klart det om du prøvde. Du orker ingenting. Ingenting er interessant lenger. Du vil bort fra alt presset. Og alt maset. Alle inntrykkene folk har av deg som person er ikke riktige. Det skjuler seg så sinnsykt mye på innsiden som de andre ikke ser. Du holder masken. Dag etter dag, og ingen skjønner virkelig hvordan ting er. Du aner ikke hvordan du skulle forklart ting, for du skjønner ikke halvparten av det selv.
Du vil bare vekk. Langt vekk. Vekk fra alle tankene og bekymringene.
Til en plass hvor ingen kjenner deg, og du kan gjøre akkurat som du vil uten at personene rundt deg dømmer deg. Og om de gjør det, ja, så skal du aldri møte dem igjen uansett. Hverdagen tillater det ikke, men tankene flyr avgårde til et annet sted. Virkeligheten er ikke noe du lenger forstår. Ingenting av det du vil endre på klare du å endre. Spesielt ikke de du vil endre på. Du føler alle har så store forventinger til deg, men innerst inne kan det være dine egne som er de største. Et klapp på skulderen med et «du gjorde ditt beste» innimellom hadde hjulpet mye når ting ikke helt går som forventet. Men det er vanskelig og forvente ting. Mye blir uansett ikke som forventet, og da er det like greit å ikke forvente noen ting.
Da fylles mann i alle fall ikke med flere nedturer, fordi det ikke gikk som forventet. Men man kan jo alltids håpe. Ønskene og forventningene går som oftest over til bekymringer. Når først en ting ikke går som forventet mister man troen på resten også. Hvorfor skal alt være så vanskelig? Det å komme seg ut av senga om morgenen er nesten det verste. Du tappes for energi før du i heletatt har kommet deg ut døren. Og når du kommer hjem igjen vil ikke kroppen annet enn å slappe av, helst sove.
Men om kveldene får du ikke sove. Hode er fult. Fult av tanker og bekymringer. Fult med "hva om?". Du får ikke søvn på øynene fordi tankene aldri roer seg. Hvis man først klarer å skyve dem vekk kommer de plutselig tilbake. Hvis man tar tak i de og tenker over noen av dem, da er man ferdige med de i ettertid. Du bekymrer deg ikke om bare om morgendagen, men om neste uke, månede og neste år. Framtiden. Alt virker mørkt, nesten helt svart. De små lysglimtene man ser blir også fort til bekymringer.
"Ta en dag av gangen", lettere sagt enn gjort. Du er avhengig av å planlegge neste steg hele tiden. Du må vite hva som skal foregå neste uke, neste helg. Du må hele tiden ha noe å se frem til, for å ha noe å prøve å glede seg over. Selv om ikke gleden er lett tilgjengelig, skal det kanskje ikke så mye til for at du har den forran deg og nesten kan ta på den. Men den ligger å lurer. Får du først smaken av den og vil ha mer, går det like fort over igjen. Du vet ikke hva du skal tenke eller tro om noen ting. Tankene går bare i surr uansett.
Du føler deg tom. Akkurat som at ingenting inni deg er der lengre. Alt er borte..
Tappet for krefter. Tappet for energi. Tappet for motivasjon.
Livet er en evig kamp for å overleve."

More from Lindex

Kommer nok til å bli litt blogging om klær og jobb fremover, da jeg stortrives med jobb på Lindex!


Disse to godsakene var det siste jeg kjøpte meg. Ellers har jeg også kjøpt den brune blusen som ble vist tidligere ++.


Sist uke hadde jeg matteeksamen, så bloggen ble ikke akkurat prioritert. Brukte torsdagen, som var forberedelses dag, til å forberede meg og bli solbrent.. Var utrolig deilig med sommervær! Synd det nå bare er meldt regn fremover.... 
Følte eksamen gikk helt greit, og kunne i alle fall ikke vært gladere for å komme opp i matte, da det var det eneste faget jeg følte meg trygg på.
Har hatt en rolig men fin pinsehelg sammen med familie, kjæreste og Kristina! Var utrolig kos med besøk av henne ♥

Håper dere også har hatt en fin pinsehelg!

Invistert i nytt smykkestativ

Endelig fikk jeg kjøpt meg et bedre smykkestativ enn hva jeg hadde fra før!
Har også endret litt på designet på bloggen da jeg var lei av det gamle..


Det er kjøpt på blackdesign til 119,-

Blir det noe av det?

Skulle egentlig være ball for skolen vår i dag, men det ble det altså ikke noe av.. Pga noen vannrør som hadde sprukket.. Tror jeg, haha..
De fleste ble ganske skuffet, og på trass har jeg like vell krøllet håret mitt, med rettetang, om noen lurte :-)Hva synes du?

Endelig klart det

Vet jeg er dårlig på å opptatere, men de siste dagene har gått med til prøvelesing og tid med kjæresten. Har også stått på teorien(!!) så snart blit det vel også oppkjøringstime! Gleder meg kjempe masse til å kjøre opp å få førerkort:-)

Veien til førerkortHar nok ikke så mye kjøring igjen nå, så snart må jeg nok komme meg ivei å ta teorien også..
Har øvd en del på teoritentamen.no, og har ikke strøket noen ganger siden jeg startet i går,
men er kjempenervøs for å stryke på den! Ah.. Noen andre som har tatt den?

3 og 1/2 årI går hadde jeg og Sindre vært sammen i hele 3 og ½ år. Det er egentlig helt sykt, husker fortsatt første gang jeg så han!
Er iallefall ufattelig gla for at han er kjæresten min enda, elsker deg utrolig masse gutten min ♥

Bulgaria, Golden Sands

Gleder sinnsykt masse til sommeren. Fri fra skolen og tur til Bulgaria, Golden Sands med Sindre og jentene!

Gratulerer med dagen

Håper ikke jeg blir syk nå

Våknet TIDLIG i dag, huff.. Hostet som bare det, så var nok like greit å stå opp, da Sindre ligger å sover enda.. Kan ikke si jeg har gjort noe fornuftig annet enn å tent opp og lest blogger. Håper mamma kommer å lager frokost snart. Jeg ♥ mat! Hehe.. Vet jeg ikke har vært flink til å blogge i det siste, da det har vært fult opp med handball og skole. Vi har nå tilsammen 23 kamper på 10 uker, så de neste helgene jeg har fri er i vinterferien. Så lenge kroppen holder skal jeg nok komme i bedre form i alle fall. I dag skal jeg, Sindre og lillesøsteren hans på kino å se Løvenes Konge i 3D og i morgen skal vi i bursdag til Stine. 
Ellers følger jeg spent med på Vampire Diaries hver fredag og kommer ikke over hvor kjekk Ian er!
 

 

Now I'm trying to make sense of what little remains ..

Skjønner virkelig ikke meningen med noen ting lenger.. Hva er vitsen med skole? Jo, vi skal lære ting alle tror vi kommer til å få bruk for senere i livet, ikke at jeg tror det. Hvorfor skal vi lære? Jo, vi skal få oss en utdanning. Hva skal vi bruke den til? Jo, vi skal jobbe. Hvorfor kunne vi ikke droppet utrolig mye av den unødvendig undervisningen på skolen, og heller jobbet. Tjent til livets opphold, og overlevd. Når du er under 18 år får du deg nesten ikke deltidsjobb engang. Hvorfor? Godt spørsmål, kunne gjerne tenkt meg et svar! Men når man da fyller 18 år, får du ikke jobb fordi du ikke har noen jobberfaring, latterlig, eller hva? Jeg kunne virkelig tenkt meg en jobb, for å tjent litt penger. Det hadde vært utrolig kjekt med jobberfaring, og ikke minst penger. Jeg er vell ikke så frempå når det gjelder jobbsøking som jeg burde vært, men har hørt på flere senter og ingen som vet at noen butikker som trenger hjelp..

Men tilbake til noe jeg virkelig er sykt lei av for tiden, nemlig skole. Jeg skjønner virkelig ikke vitsen. Om noen kan fortelle meg hva som er vitsen, hadde jeg satt stor pris på det. Og om noen bare tenker å si, det er forberedende til videre utdanning, meg lang oppi en viss plass! For meg er videregående bare tre år med tull, hvor jeg virkelig ikke tror jeg kommer til å få bruk for noe av det jeg lærer her senere i livet. Bortsett fra i ett fag, selvfølgelig, men det er til og med valgfag og ikke obligatorisk.. Så klart viss noen vet at de skal bli arkitekt eller ingeniør, så vær så god, bruk tiden på å ha fysikk og matte. Men hva med oss som virkelig ikke har peiling på hva vi vil? Det at jeg ikke har anelse om hva jeg vil bli når jeg blir "stor", gjør at jeg ikke har motivasjon til noen ting. Hode mitt virker fullt, jeg har ikke sjans til å huske hva vi går igjennom i timene eller hva vi "lærer".. Vi får hele tiden beskjed om at det er bare karakterene som er viktige, men får de som ikke klarer å få de beste karakterene er dette bare enda mer umotiverende.

Hva er vitsen med å slite seg gjennom tre tunge år på vgs uten motivasjon til noen ting eller ikke anelse om hva du skal bli når du er ferdig? For oss som ikke har anelse, synes jeg det skulle vært muligheter for å finne seg noe annet å gjøre, som å jobbe. Før begynte de fleste å jobbe da de var 15 år, for da var de voksne og måtte ut i arbeidslivet. Hvorfor er det ikke slik nå, for oss som ikke vil gå skole? Det er jo mye annet vi nå får lov til etter vi er konfirmert.. Jeg blir så frustert av å ikke ha noe motivasjon. Jeg har ikke lyst til noen ting, og jeg er dødssliten hele tiden. Før fikk jeg energi av å trene, men nå er jeg bare utslitt hele tiden. Kunne virkelig tenkt meg å jobbet og bare tjent masse penger. Det er ikke slik at man kan kjøpe seg lykke, men det er virkelig en stor hjelp!

Historie og filosofi, hva skal vi med det?

Skulle poste dette innlegget i går, men ingenting var sammarbeidvillig, så det kommer nå.
__________________________________________________________________________________________

Hadde det ikke vært for at jeg forguder iPhonen min, hadde den flydd veggimellom og lengere enn det i dette øyeblikket! Jeg skrev et UTROLIG langt innlegg som jeg ble fornøyd med..(kanskje ikke så veldig langt da..) Følte virkelig jeg hadde litt å dele med de få som leser bloggen min i skrivende øyeblikk/frustrasjon, også bare POFF, bortevekk, ALT SAMMEN! Ah, det bare måtte skje liksom, siden jeg klager så mye på alt det andre også, så måtte jo iPhonen sørge for at jeg har enda mer å klage over.. Men, ok, jeg prøver på nytt. Først kan jeg vell si at jeg har lyst til å bli flinkere til å skrive innlegg, om alt mulig. Akkurat nå blir det jo bare hvordan jeg tenker og føler det, men har lyst å få frem flere av mine meninger gjennom bloggen, og ikke bare bildene mine. Så, ønsk meg lykke til! Selv om jeg ikke kan love dere noe..

Tilbake til overskriften.. Kan noen fortelle meg hva meningen med videregående er? For alt jeg vet skal det være forberedende på videre studier, men alt jeg opplever er at de sliter oss ut og tar fra oss alt som heter fritid. Vil du ha fritid går det utover skolearbeidet ditt, så enkelt er det. I enkelte tilfeller skulle man tro lærerne ikke trodde vi hadde annet å gjøre enn å sitte hjemme å lese lekser og pugge til prøver. Men, jeg vet jo at i alle fall ikke alle er slik. Mamma vet jo tross alt at jeg spiller handball og mer til på fritiden. Jeg sier ikke vi skulle vært helt fri for lekser, for jeg skjønner at vi må ha litt egen innsats fra hjemmebane. Men når vi får lekser til mandager blir jeg utrolig irritert. Skjønner de ikke at vi har annet å gjøre i helgene?

Fagene på videregående skjønner jeg meg heller ikke på. For meg virker det akkurat nå som at vgs bare er tre år med crap! Når kommer jeg til å få bruk for å vite hvem Sokrates var? Skjønner at vi må lære litt om historie for å vite hvorfor ting er slik de er i verden i dag, men det som skjedde 500 år f.Kr bryr jeg meg absolutt ingenting om. Det er så utrolig mye jeg ikke skjønner poenget med! Vi lærer jo så klart noe vi kommer til å få bruk for, men jeg kan bare nevne et og et halvt fag. I rettslære(som er et valgfag i 2.klassen) lærer vi jo faktisk om lover og ting som kommer til å bli relevante for oss en dag i fremtiden. Vi lærer om rettighetene vi selv har i situasjoner så si alle kommer opp i en dag. I matten lærer vi jo noen ting vi kommer til å få bruk for, som prosentregning. Men å lære om det binære tallsystemet fordi det er det datamaskinene bruker? Den tar jeg ikke.

I dag har jeg sittet å forberedt meg til prøve i faget historie og filosofi, men, som alle andre dager både hjemme og på skolen, føler jeg at jeg ikke får med meg noen ting. For det første ser jeg ikke vitsen med det jeg leser og ??lærer??, men det virker liksom som at hjernen min er full. Det er ikke plass til mer kunnskap og jeg finner ikke motivasjon noen plass.. Jeg for min del er drittlei, og gleder meg bare til videregående er ferdig. Slik som det ser ut i dag kommer jeg i alle fall ikke til å sette meg på skolebenken når de tre årene her er ferdig. Så lenge jeg ikke på det nå siste et og et halv årene finner ut hva jeg vil bli. Jeg har ikke anelse, og gleder meg bare til å jobbe og tjene mine egne penger. Skulle gjerne hatt en jobb i dag også, men er vanskelig og finne tid mellom all skolen og handballen. Dessuten er det nesten ingen som vil ha deg når du er under 18 år.. Heldigvis er det ikke lenge til jeg fyller!

Men jeg har i alle fall et tips til dere andre der ute, som ikke har startet på videregående! Selvfølgelig er det ikke umulig å gjøre det bra og få gode karakterer, men da må du ha utrolig mye motivasjon og vilje til å gjennomføre. Videregående er en sykt stor overgang fra ungdomsskolen, i alle fall for meg. Tenkt deg om mange ganger før du bestemmer deg for hvilken studierettning du vil velge, spesielt om du er usikker! Vet du at du vil bli frisør, så velger du så klart velg den linja! Jeg anger utrolig mye på at jeg ikke valgte media eller frisørlinja. Da hadde jeg mest sannsynlig hatt en jobb når jeg hadde vært ved endt videregående. På grunn av at jeg gjorde det bra på ungdomsskolen fikk jeg beskjed om at allmenn ville være det beste for meg, og valgte deretter. Men for meg har det blitt en utrolig tung tid med mye slit, samt mer. Selvfølgelig har du mange muligheter når du er ferdig, men det er da også enda flere år på skolebenken. Tenkt deg nøye om før du velger, det er starten på resten av ditt liv.

Det var i alle fall godt og få ut alt dette nå, så håper jeg at ikke flere der ute gjør samme "feilen" som meg. Men selvfølgelig, den dagen jeg finner ut hva jeg vil bli kan jeg jo bli gald for at jeg gikk studie spesialisering. Om karakterene da holder til det jeg vil, jeg får nok bare vente og se.


Litt farger i den grå hverdagen må nok til!

Forandring fryder

Da ble det endelig noen forandringer i designet, og jeg er foreløbig fornøyd med resultatet. Mye mer høstaktig! Det ble ny header(vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha den men), fikk endelig side-menyen til å henge fast og litt småting.

For å få menyen til å henge fast må du bruke denne koden; position: fixed;

Jeg gjorde selve bloggen større, og dermed ble header-størrelsen feil.
Brukte da denne koden for å lage mellomrom før headeren;  

Et supert fargekart fant jeg HER, og jeg fikk endret blant annet bakgrunnen.


foto // fjellvær

Håper dette kanskje er til hjelp for noen av dere, da jeg selv slet med å finne enkelte av kodene.

lost and insecure, you found me


♥ ilu girl's

Jeg hater det, virkelig

Alt ved det. Prikkingen, stikkingen, sviingen, smerten, tårene og uutholdeligheten. Da jeg så fint klarte det i går, var det første jeg tenkte; nei, f**n ikke igjen! Tror ikke det tok ett sekund før hjernen min innså smertene.. Der og da er det helt j*vlig, men etterpå er det nesten enda værre. Først klarer du ikke gå, eller støtte deg på foten i noen dager, og så kommer smerten i hendene. Men det er nok ikke noe galt, og dra til legen med slike skader er det ikke vits i. Hvis de ikke finner noe, sender de deg bare på røntgen, og finner ingenting der heller. Var langt fra like vondt som da jeg var i Fredrikstad, da det skjedde, men dagen derpå.. Kan virkelig ikke beskrive hvor vondt det er. Selvfølgelig er det noen ute i verden som har det værre enn meg, men smertene er virkelig uutholdelige. Da jeg fikk lagt meg ned på trening i går med is og et tårevått ansikt, hørte jeg nesten stemmen til pappa i hode, men det var flere ting han kunne sagt. "teip kanskje? løpt mer i skogen for å forbygge?" blant annet. Så pappa, når jeg kommer i helgen vil jeg ikke høre det, selv om jeg vet du vil gni det inn. Jeg hater når det skjer, virkelig! Men heldigvis kommer Sindre hjem fra Latvia i dag, så da satser jeg på at han vil komme å trøste meg litt. Jeg klarte ikke komme meg på skolen i dag heller, da jeg våknet skulle jeg opp på badet, og etter å ha støttet foten min litt i gulvet kom tårene. De stoppet virkelig ikke.. Smerter, ah! Ikke har jeg lav smerteterskel heller, overlevde tross alt tattovering og. 


keep on smiling, don´t let anyone take it away

Dag 9 og 10

Skjønner ikke hva som skjer.. Hver gang jeg skal "lagre" innlegget kommer det bare opp en melding om at teksten min er for lang. Hva betyr det? Får altså ikke til å legge ved bilder fra google..
_____________________________________________________________________________________________________

 

Telefonen min:

Jeg har da iPhone 3, og er nogenlunde fornøyd med den. Enkelte ting kan være vanskelige å finne, og jeg skjønner meg ikke på alt. Prøvde å laste opp dette i går, men fikk det altså ikke til..

 
 
Min verste uvane:

Det må nok være at hver eneste gang jeg skal drikke vann av glass, må jeg skylde glasset to ganger med vann først. Uansett om jeg fyller det helt eller halvt, må jeg gjøre det to ganger. Jeg tenker ikke engang over at det skjer.


Et bilde fra i sommer.

I morgen er det første skoledag. Kan ikke si jeg gleder meg, men blir kos å se alle igjen.
Vi begynner ikke før halv 12, så det er jo en grei start i alle fall!

Dag 7

Nyeste innkjøp:

Skjønner ikke hvorfor bilde ble så møtkt.. Det er en kremhvit genser med grønt, blått og brunt i. Fikk denne genseren fra Marianne sist jeg var på Hitra. Betalte 200,- for den og var kjempe fotnøyd. Og da vi så prislappen etterpå, fikk vi sjokk over at den tidligere har kostet 1299,-! Var i alle fall et godt kjøp, og jeg elsker den litt spesielle genseren:-)

Dag 6

Dagens antrekk:
 

Genser fra Vila // Singlett fra Cubus // Bukse fra Kroatia
 


Jessi J ft. BoB - Price Tag

Dag 5

Noe jeg savner..
 
Det må nok bli jentegjengen fra Hitra! Før gjorde vi alt sammen, pratet om alt, og jeg var i alle fall veldig avhengig av dem alle. Etter at jeg flyttet har vi ikke akkurat hatt så mye kontakt, men håper dette bedrer seg. Gidder ikke skrive masse klisjè-ting nå, for ute er det faktisk nesten 20° i skyggen og masse sol!
 
Ready for a girlsnight!

Da venter jeg bare på å møte jentene før vi skal handle inn til jentekveld! Har allerede kjøpt 2kg godteri, så dette er jo en start, eller hva? Idag har jeg vært sammens med besteren, og vi var en tur på Malviksenteret og solte oss hjemme hos henne.

Koste oss med brownis, druer og caprisonne!

Dag 4

Noe jeg gruer meg til;
 
Jeg gruer meg faktisk litt til vgs er fullført, og vi alle igjen skal gå våre egne veier..
Tenkte som så at etter ungdomsskolen skulle jeg klare og holde kontakten med alle jeg ville, og ingenting skulle forandre seg fra slik som det var, men slik ble det altså ikke. Er jo ikke alltid ting blir slik vi tenker det. Da jeg skulle flytte fra Hitra til Trondheim tenkte jeg ofte at dette ble vanskelig, da jeg følte at det virkelig var på ungdomsskolen at vi fant de personene vi passet til og knyttet oss sammen. Dette merket jeg også da jeg begynte på vgs, det vil alltid være de som gjenger seg og holder sammen.
Men heldigvis for meg har jeg bodd her tidligere, og kjente mange av de som startet på Malvik. Jeg kom i samme klasse som bestevenninda mi, og ble super glad! Men nå kjenner jeg at jeg begynner å knytte meg til nye personer, ikke at det skal være galt å skaffe seg nye gode venner, men er nå igjen mange jeg fortsatt ønsker å ha kontakt med etter vgs,
selv om jeg vet at det igjen kan bli vanskelig.
Jeg gruer meg til å igjen bli satt på prøve ved å holde kontakt med venner, og starte på et liv, hvor jeg ikke vet hva jeg skal gjøre..


Jentene i klassen min ♥ Ønsker alle som skal til utlandet god tur!
 
Gruer du deg til noe?

Design

Begynner å lære meg mer og mer om designet mitt nå, og har igjen gjort noen små endringer.
Vet ikke om alt blir værende slik det er nå, men ble fornøyd foreløbig. Nå skal jeg hoppe i seng
før morgendagen blir funfun med Renate og jentekveld, gleder meg masse :-)

Dag 3

Jeg er sikkert ikke den siste som oppdager at blogg.no endelig har fått egen app!? I alle fall, nå kan jeg vise dereparfymen min! Jeg bruker somregel alltid denne, både sommer og vinter, selv om den passer best til sommer:-)

Britney Spears' Fantasy !

Så lenge jeg ikke får blogget fra pc'en min, blir det nok mobilblogging, men nå med bilder :-)

Dag 1

Siden jeg sitter på skolepcen min, har jeg ikke så mange bilder på den.

Kan ikke love noen ting

Men skal gjøre mitt beste og prøve å skrive vær dag! Om jeg ikke gjør det endag, tror jeg foreløbig ikke at jeg skal "hoppe over" dagene i utfordringen. Men som sagt, jeg kan ikke love noen ting.
 


Stolt storebror
 
Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)

Visste du..

1. ..at hvis du banner i 8 år, 7 mnd, og 6 dager, vil du ha produsert nok lydenergi til å varme opp en kaffekopp.

2. ..at hjerte til et menneske pumper så hardt at blodet kan sprute 15 meter.

3. ..at med å slå hode i veggen forbruker du 150 kalorier i timen.

4. ..at mennesker og delfiner er de eneste som har sex for at det er deilig.

5. ..at en undersøkelse i USA viste at halvparten av befolkningen var mer redd for edderkopper en de er for døden.6. ..at den sterkeste muskelen i kroppen er tunga.

7. ..at det er umulig å nyse med øyene oppe.

8. ..at hvis du fiser i et sett for 6 år og 9 mnd, vil du ha laget nok gass til å lage samme energien som en atom-bombe.

9. ..at du ikke kan gjøre selvmord med å holde pusten.

10. ..at hver gang du slikker et frimerke bruker du 1/10 av en kalori.

11. ..at det er mer sannsynlig at du blir drept av en champagne kork enn av en hoggorm.12. ..at høyre vendte mennesker lever i snitt 9 år lengre en venstre vendte mennesker.

13. ..at i gamle Egypt plukket prestene alle hår i fra sin kropp inkludert øyebryna.

14. ..at en orgasme hos en gris varer i 30 minutter.

15. ..at en krokodille ikke kan stikke ut tunga.

16. ..at mauren kan løfte 50 ganger sin egen vekt, og trekke etter seg 30 ganger sin vekt. Og alltid faller til høyre når de dør.

17. ..at kattfisken har over 27.000 smakssanser.

18. ..at lusa kan hoppe 350 ganger sin egen lengde, samme som at etmenneske skulle kunne hoppe over en fotballbane.

19. ..at en kakerlakk vil leve i 9 dager uten sitt hode før den sulter i hjel.

20. ..at noen løver har sex over 50 ganger om dagen.


Alle "visste du at.." funnet her, og alle bildene er fra google.no :-)

Lofoten

Jeg vet at jeg er skikkelig dårlig til å blogge, og regner med at det blir slik resten av sommeren også. Det er lite og blogge om, og forige uke tilbringte vi i Lofoten på slektstreff. Nå sitter jeg hjemme til Sindre, så har ingen bilder fra kameraet mitt her. Vi gjorde egentlig ikke så mye spesielt, en liten fjelltur, masse kortspilling, mye prating og et par fisketurer. Selv fikk jeg en ekte lofottorsk som veide 3,5 kg etter at vi hadde gjort den opp. Stolt!
 

 
Sindre var også med, og da vi skulle dra hjem igjen ville han vell helst ta med seg Tuva, siden hun allerede hadde begynt å gire om. Første hun gjorde var å strekke seg etter nøklene, før hun like godt giret om. Var i alle fall utrolig koselig på slektstreff, og jeg håper det ikke blir så lenge til jeg ser de fleste igjen! Var faktisk fem år siden jeg hadde sett de fleste, sykt hvor fort tiden går.
 

Good friends are hard to keep..

" Good friends are hard to keep; trust me, I know.. "
 Etter masse grubling..

Har nå sittet å sett film, og prøvd å få tankene over på andre ting, men det er virkelig ikke enkelt. Tror egentlig ikke det har gått helt opp for meg, siden jeg er så langt unna. Men alle som leser på nettsteder akkurat nå er sikkert lei av å lese om Oslo og Utøya, men to ting skjønner jeg ikke; hvordan kan en NORSK mann gjøre noe slikt mot sitt eget land? Og hva får de menneskene som står bak dette ut av hele opplegget?
 
Etter å ha sittet og tenkt litt, kommer jeg frem til at jeg er utrolig heldig. Jeg har en fantastisk familie, og kjæreste, jeg har verdens beste venner, og jeg lever et normalt liv i et godt land. Men kanskje det bare var et spørsmål om tid før Norge skulle bli rammet av noe slikt? Håper alle etter en slik hendelse skjønner at det faktisk er viktig å sette pris på det vi har i hverdagen vår. Håper i alle fall jeg klarer å sette mer pris på små ting fremover, som familie og venner!
 

lånt av kaiamiss u girls ♥ world's greatest

Dette er virkelig helt sykt!

Har i flere timer nå sittet å sett på nyheter på nrk1, tv2, cnn osv.. Bilder av eksplosjonen, ødelagte bygninger, knust glass og sjokkerte folk. Mer informasjon, nye bilder, helt sykt. Og etter en helt syk opplevelse i Oslo, blir det skytedrama på Utøya, hvor Auf har en sommerleir der hvor det er mange ungdommer. Nå er det kommet ut informasjon om at sju stykker er omkommet i Oslo, og også sju stykker på Utøya. Det er også ei fra Hitra som skulle over til øya, men hadde heldigvis fått beskjed om at det var skytedrama der, så hadde ikke dratt over. Faren hennes var intervjuet på tv2, og sa også at niesen hannes også var på øya, men hun hadde heldigvis kommet seg derifra. Håper i alle fall at alt går bra med de! Leste nå på hitrafrøya at det også skal være en gutt herifra som fortsatt er på øya, men vet ikke helt om dette stemmer. Vet ikke hva jeg skal si til dette, annet enn at det er helt sykt. Kan ikke fatte hvordan dette kan sje i lille trygge Norge. Er i alle fall glad for at jeg er på Hitra nå, med familien min. 

Hva vil du lese?

Jeg vet at jeg ikke er flink til å blogge, og at jeg ikke skriver om noe interesant.. Men, jeg ser jo selv at det faktisk er noen som titter innom bloggen min, og som alle sier, det er ikke gøy å blogge uten feedback! Trenger jo ikke være lange kommentarer, men små ord gleder også.. Siden det nå er sommerferie, blir det nok ikke kjempe masse blogging fremover heller. Nå holder jeg til på Hitra, men reiser nok til Trondheim i morgen eller lørdagen. Beste gutten hadde burdag på tirsdagen, og ble endelig 18 år! Ble både kake og gaver med familien min, men blir nok enda bedre med sin egen i morgen. Så kommer det store spørsmålet, hva vil dere lese om? Skal jeg skrive kun om ting som intereserer megselv, eller? Håper noen har noe de skulle sagt, så skal jeg prøve å skjerpe meg. I morgen får jeg også min nye kameralinse!! Gleder meg kjempe masse til å prøve ut 70-300mm, da jeg nå har 18-200mm, for de som skjønner seg på det. Ellers tar jeg nok natt snart, sitter på paps sin pc, så vet ikke om det er noen bilder her å legge ut..


meg og stjerna, savner deg beste, fra 08

Sterilisering, abort, vaksine og id-merking

Tror det ble mye for Tigern i dag. Stakkar pusen skulle bare være med til Stjørdal for å skaffe bilsyketabletter til i morgen, men siden de der også tar "abort" på katter der, ble det full narkose, abort og sterilisering. I tillegg ble ble vaksine og id-merking. Nå ligger pusen i halvsøvnet på badet og tar livet med ro, mens småtissene hennes ligger i sofaen og koser seg. Vi har igjen en liten svart kattunge som vi gjerne skulle gitt bort.. Mens Tigern fortsatt ammet sitt forige kull ble hun "smelt på tjukka" igjen, så fra i dag av blir det ikke noen fler småtisser i huset vårt.


broom broom

"Heia bloggen :-)"
 
Haha, nei, det sier jeg bare ikke.. Er jo ikke bloggen jeg skriver til, akkurat. Blir nok en del usaklige ting i dette innlegget, eller ingen, kanskje noen. Er til Sindre, men siden en av oss liker å holde seg i form, dro han på trening. Vent litt, jeg og liker jo det! Men, når man fortsatt er litt foticappet, er det vell lov å bli igjen hjemme? Setter nok på en film etterhvert, The last song eller When in rome.. I morgen er det siste skoledag! Woho. Gleder meg helt sykt på ferie nå, og i morgen blir det bare kos med klassen og noen ord fra rektor, og sikkert noen lærere.


To av de beste personene i verden!♥
 
Lånte dette fantastiske bildet fra facebooken til Kine, selv om jeg selv er fornøyd fotograf!

new styleHar ikke så mye å blogge om. Hadde det kjempe kos på Hitra helgen som var, og møtte mange kjente.
I dag har jeg vært på skolen, og pakket kofferten til fredagen nesten ferdig. Gleder meg helt sykt til å dra nå!
Jeg har også fått laget meg en header, ikke at jeg vet hvor lenge den kommer til å vare, men.
  
* Lager du headerene dine selv?


Want to hear a joke?
Fant denne søte vitsen på en annen blogg, men husker ikke hvilken, så det må jeg bare beklage.
Akkurat nå har jeg huset for meg selv, siden Sindre er dratt på handballtrening og mamma og Svein er på avslutning til Aslak som er ferdig på ungdomsskolen. Vurderer og sette meg ned med en film og bare slappe av resten av kvelden, før det i morgen er en kort skoledag før helg på Hitra. Vet ikke hvordan det blir med bloggingen i helgen, men siden vi var i byen en tur i går skal jeg prøve å få lagt ut innkjøpene mine:-)

Yeeees!!

Heldig som jeg er fikk jeg være hjemme i dag, siden vi bare skulle på skolen for å høre om vi kom opp til muntligeksamen eller ikke. Og enda heldigere er jeg som slapp! Jippi!! Nå er det ikke mange skoledager igjen før en vellfortjent ferie, gleder meg kjempe masse! I helgen drar jeg til Hitra, og neste helg til Kroatia. Kan nesten ikke vente!
Kom du opp i eksamen?

Handballtrening


Nå skal jeg straks sette meg på denne og kjøre til Vikhammer på..

.. handballtrening. Har bare slappet av i hele dag, har heldigvis ikke lekser til i morgen!

Har forresten blitt ganske flink på å flette megselv (synes jeg!).. Bilde ble ikke superbra, men dere ser
fletten min, og hvor langt håret mitt også har blitt! Jeij! Er utrolig slitt, så må nok klippe meg snart..


Matte = godt humør?

Faktisk så kan matte få deg i bedre humør, bare du får høre det fra rett person!
Sindre sendte meg en ulikhet på melding i dag, og jeg tenkte som så, jaja, kanskje han trenger hjelp?
Jeg gjorde mitt beste, men fikk beskjed om at det ikke var bra nok, så det var bare å regne videre.
Endte i alle fall opp med et trøstende svar!

   7i+3e<21u+3e
=
7i+3e-3e<21u
= 7i<21u : 7
=  i <3 u

Sommer snart?


Cir. Cuz - Radio
 
Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til sommeren nå!
Er vel bare 19 normale skoledager igjen til ferien, og det første jeg gjør da er å reise til Kroatia, gjett om jeg gleder meg! I sommer skal jeg prøve å bruke mye av tiden med venner, og bare leve livet. Foreløbig har jeg ikke skaffet meg noen sommerjobb. Hadde vært utrolig kjekt med noen penger inn på kontoen min, men kunne også tenkt meg å bare ha fri og ta det med ro. Skal prøve å få lagt ut bilder senere i dag, om jeg finner kabelen til kameraet mitt.

Min smak

 
Musikksmaken min varierer veldig, og det varierer også mye hva jeg hører på. Her er noen av de som spilles nå.
 


Katy Perry ft. Kanye West - E.T.
 

Avril Lavigne - What the hell
 


Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor
 


Britney Spears - Hold it against me
 


Linkin Park - Waiting for the end
 
"The hardest part of ending, is starting again.."

 
Hvilken musikksmak har du?

Har bare meg selv og takke

Vet at jeg har blogget utrolig lite i det siste, ikke lagt ut bildene jeg lovet og så videre, men jeg har rett og slett prioritert andre ting. Noen dager forige uke var det knall fint vær som ble nytet ute, jeg slapp unna skriftlig-eksamen(!!!) og i helgen har jeg bare kost meg med Sindre. Godt med fri fra skolen i dag, og gleder meg til 17. mai i morgen. Håper bare været holder seg fint! Nå sitter jeg hjemme hos Sindre, da han er dratt på Lerkendal på Rosenborg-kamp. Selv føler jeg ikke noe behov for å sitte der å fryse i kveld, så holder meg hjemme istedet. Sitter også å grubler på utrolig mange ting.. Hva jeg skal gjøre med livet mitt, hva jeg skal gjøre etter vgs, hvilke drømmer og ønsker jeg har, men det som angår dere mest er nok hva jeg skal blogge om. Selv prøver jeg og variere med bilder, musikk og tekst, men blir mye om hva hverdagen min handler om. Hvis noen har tips er det bare å komme med de! Jeg vet heller ikke hvordan det blir med bloggingen fremover, men skal prøve å opptattere jevnlig.
Inspire me!Hva har du gjort i helgen?

Synne Tøften

Bor med forloveden i Steinkjer. Mamma til lille Tobias ♥♥

--------------------------------------

"Courage to live"

--------------------------------------

Instagram

--------------------------------------

Kategorier

 • Blogg
 • Foto
 • Interiør
 • Lindex
 • Musikk
 • Quotes
 • Tanker og meninger
 • Trening

 • --------------------------------------

  hits